Психолог

Милена Николаева

Здравейте!

Аз съм Милена и съм психолог. Работя с деца с проблеми в развитието и техните родители.В момента практикувам в детска градина и там прилагам знанията и уменията си по психология и игрова психотерапия, като извършвам оценка на развитието на децата и консултирам родителите относно състоянието и потребностите на децата.

      Професионалните си умения съм получила в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, магистър по психология съм. След завършването си съм преминала през редица обучения и семинари в областта на психотерапията, детското развитие и консултативната дейност. В момента се обучавам в майсторско ниво в Дружеството по позитивна психотерапия с треньор Милена Манова. Консултант съм по позитивна психотерапия.
 
В практиката си се водя от мотото: „Думите служат, за да лекуват, помагат и благославят!“ Вярвам, че общуването и разбирането помагат на детето да израства уверено в себе си, за да осъществи призванието си. Моята цел е да му дам сигурността, че може да го направи, въпреки предизвикателствата. Вярвам, че всяко дете има потенциал,а моята задача е да му помогна да го развие.

Логопед

Гергана Илиева

Здравейте!

Казвам се Гергана Илиева и съм логопед. Завършила съм бакалавърската и магистърската си степен по логопедия в СУ „Св. Климент Охридски“.  Работя с деца със специални образователни потребности и проблеми в развитието. Консултирам родители и им давам насоки относно езиково – говорното развитие на децата. Към момента съм докторант по Логопедия във Факултета по науки за образованието и изкуствата, Софийски университет „Св. Климент Охридски“   и работя като логопед  в детска градина. Имам опит с деца от аутистичния спектър, езикови и говорни нарушения, обучителни затруднения.  Преминала съм редица обучения и семинари в областта на логопедията. Автор съм на публикации и съм участвала в научни форуми.

В работата си се водя от следната мисъл:

"Когато общувате с дете, забравете колко знаете и можете, и седнете на земята."
~ Остин О'Мали

X