Фондацията

Нашата мисия

Да подкрепим всяко дете с церебрална парализа и неговото семейство - това е основната задача на нашата фондация.  Можете да разчитате на нас за психологическа и морална подкрепа, осведоменост и подпомагане личностното развитие и уменията на деца с ДЦП.

Представяме

Нашата визия

Всяко начало е трудно, но имайки до себе си страхотен екип и ясни цели, ситуацията придобива по- обнадеждаващ вид. Организираме срещи, семинари, обучения и конференции за родители по проблемите на деца с ДЦП.

Това е

Нашият екип

Отдадени на своята работа и мисия.

Мария Ботева

член на управителния съвет

Зорница Янева

член на управителния съвет
Направи дарение

Подкрепи нашата кауза

Фондация “За децата с церебрална парализа” е млада фондация, създадена от родителите за родителите и техните деца. За да успеем да осъществяваме нашите проекти и инициативи, свързани с осигуряване на информираност и подкрепа на родителите на деца с ДЦП, да дадем гласност на проблемите, съпътстващи отглеждането на деца с ДЦП и да променим обществените нагласи имаме нужда от вашата помощ.

Предстоящи събития

Активности

Събития, срещи и семинари

Стани доброволец

В нашата нова фондация имаме много идеи, които искаме да реализираме. Като всеки начинаещ, обаче, имаме нужда от подкрепа.

Ако лично си изпитал проблемите на семействата на деца с ДЦП или ти самия си част от такова семейство. Ако си съпричастен с проблемите на тези семейства или просто приемаш нашата кауза като своя, можеш да се присъединиш към нас, като станеш доброволец.

Ако можеш да бъдеш полезен с твоя професионален или социален опит, ако искаш да споделиш с нас времето и уменията си, можеш да се присъединиш към нас, като станеш доброволец.

Ако искаш да станеш доброволец към Фондация „За децата с церебрална парализа“ - свържи се с нас на  [email protected]

X